tiistai 12. elokuuta 2014

elämisen makua

Italiassa Pomarancen pienessä kylässä makuuhuoneen ikkunasta aukesi valtavan laaja näkymä kumpuilevaan vuoristoon, pelloille, joissa laidunsi lampaita, ja oliiviviljelmille. Iltaisin saattoi nähdä kerralla neljänkin eri kaupungin valot horisontissa. Töitä oli paljon, mikä oli oikeasti tosi mukavaa ja puhdistavaa -- kerrankin tuntui siltä, että käytän kroppaani siihen, mihin se on tarkoitettu. Sitä täydellistä mielenrauhaa, jota puolitosissani lähdin etsimään, en ihan löytänyt, mutta kokemusta, rohkeutta ja toimintakykyä kylläkin. Totesin tämän eristäytymisriitin kautta kuitenkin sen, että mut on pidemmän päälle tarkoitettu laumaeläimeksi.

Nykyään majailenkin Limingassa, taidekoulun asuntolassa. Täällä vietän seuraavan vuoden taidetta opiskellen. Tänään oli ensimmäinen oppitunti, ja tulevat opinnot vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta ja kehittäviltä. Ihanaa kuulla, että ohjelmassa on niin paljon kaikkea, mistä ei vielä tiedä yhtään mitään. Lisäksi täällä on myös työskentelytilat yölläkin auki, eli maalata voi omiakin töitään vaikka illasta aamuun. Ihanaa.

Missä olette aloittaneet nyt opiskelunne/työnne/elämänne ja miltä se tuntuu? :-)

7 kommenttia:

 1. Oi kuulostaapa hienolta noi sun opiskeluhommat!!
  Abeilu on hurjaa ja pelottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kiitos, hienoahan tämä on! Abeilu on joo tosi jännää ja pelottavaa (onnea kirjoituksiin), mutta se onkin ohi nopeammin kuin oikeasti toivoiskaan. Pidä lippu korkealla! x

   Poista
 2. Sun elämä on niin siistiä:( Ite jatkan kamppailua lukiossa alottaen toisen vuoden... ehkä sitte lukion jälkeen mäkin pääsen opiskelee jotain itteä kiinnostavaa!

  VastaaPoista
 3. Niin no yleensä sellaset elämän "siistit" jutut tulee helpommin päivitettyä kuin ne kurjat :--) en silti kiellä, etteikö tänä kesänä ois tapahtunut vaikka mitä siistii! Lukio on nopeammin ohi kuin luuletkaan, ja sittenhän oot vapaa tekemään ihan mitä haluat! :--)

  VastaaPoista
 4. Italia kuulostaa ihanalta.♥ Ja Liminkaki kieltämättä. Mulla vielä puoli vuotta lukiossa, yhtään en tiiä mihin sitä sitten, mutta luotan että kyllä tässä ajallaan oikeeseen suuntaan kulkeutuu. :>

  VastaaPoista
 5. heihei miten sä Italiaan päädyit?

  VastaaPoista

suomeksi
på svenska
in english

Harry Potter - Golden SnitchElegant Rose