torstai 5. kesäkuuta 2014

Minä.



Kolme viimeisintä vuotta tuntuu kuluneen aivan uskomattoman hurjaa vauhtia. En ole oikein ehtinytkään miettiä lakkiaisten jälkeen lukiota ja sen merkitystä, ja miltä nyt oikeasti tuntuu. Ihan kuin vasta eilen olisin pelokkaan innoissani astellut ensimmäistä kertaa unelmieni kouluun. Ihan oikeastiko pääsin opiskelemaan kuvataidetta ja muotoilua! Nyt kolme vuotta myöhemmin marssin lakki päässä ulos kuvataidestipendi kädessäni.

 Kun ihmiset kysyvät, mitä opin lukiossa, ei ensimmäisenä tule mieleen ne akateemiset saavutukset, vaan henkinen kasvu. Lukio toi tullessaan sylikaupalla onnea, mutta myös surua ja murhetta, ärtymystä ja pettymystä. Niitäkin tunteita on kuitenkin oppinut käsittelemään, ainakin paremmin kuin ennen. Oon luonut paljon uusia, tärkeitä ihmissuhteita, ja valehtelisin, jos väittäisin, ettei se pelota yhtään, kuinka kaikki lähtee eri teille. Ei ole enää yhteistä arkea, joka ylläpitäisi ystävyyttä, vaan se täytyy tehdä ihan itse. Toisaalta sekin tuntuu hyvältä. Ihan itse.
Minä itse.

Niin kuin eräs viisas nainen kerran sanoi, kaikki mikä on oikeasti tärkeää, pysyy kyllä lähellä.
Olen valmis!

p.s. Lähden tänään kolmeksi viikoksi Japaniin, nähkäämme sen jälkeen!

13 kommenttia:

  1. Niiin paljon onnea sulle tulevaan! :)

    VastaaPoista
  2. onnea paljon!!:------) siulla oli oikein kaunis mekko juhlissa (ja noh siis noissa kuvissa) ja oikein kaunis kun olet muutenkin. ja kevätjuhla oli ihana, saatoin itkeäkin jonkun verran (paljon)(hui). tunsin myös ylpeyttä ja onnea teidän kaikkien ylioppilaiden puolesta! ootte parhaita.
    en sitten kuitenkaan uskaltanut kysyä tai mitään äh ettää saako siuu halata myös. olisin ehkä halunnut. jos olisin uskaltanut. (ei, et sie ole mitenkään hurjan pelottava mutta..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt tulee tosi myöhänen vastaus, mutta arvostan!!! Kiitos paljon kaikesta ihanuudesta ja mäkin meinasin sua halata mut en tiiä mitä siinä sit kävi :---D kiitoskiitoskiitos <3

      Poista
  3. Näytät niin kauniilta näissä en kestä!! :)))

    VastaaPoista
  4. Oi kun oot kaunis ja toi mekko sopii sulle mainiosti :3 Paljon onnea valmistumisesta!

    VastaaPoista
  5. Onnea paljon ! Ja onpa siulla kaunis mekko, mistä löysit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! sellainen yritys kuin lady v london :-)

      Poista
  6. voi itku miltä näytät ja mikä mekkokin!! onnea superisti kaunis <3

    VastaaPoista

suomeksi
på svenska
in english

Harry Potter - Golden SnitchElegant Rose