keskiviikko 21. toukokuuta 2014

sillä rakkaus on mitä on Menin ulos ottamaan kuvia kukkivasta ja ihanasti tuoksuvasta tuomesta, ja löysin samalla kauneimman auringonlaskun minkä olen ikinä nähnyt.
Siinä hetkessä maailma oli varmasti suurempi kuin koskaan. Hiippailin pellolla paitasillani ja paljain jaloin ja nautin lämmöstä ja hämärtyvästä illasta. Jalkapohjat kihelmöi kovasta maasta, mutta sekin pistely tuntuu ah niin ihanalta. Parkkiintukaa vaan,
tehkää se kiitos, että voin taas kulkea koko kesän ja vähän syksyäkin ilman kenkiä. Polttakoot nokkonenkin nilkat! Oon ollut kalpeampi kuin koskaan nyt ja kun löysin nenänpäästäni pari pientä pisamaa, oli sekin lupaus jostain hyvästä.


 Outoja ja epäloogisia fiiliksiä jälleen. Pitäisi uskaltaa, mutta omat pelot pelottaa ja pelkään pelkojeni aiheuttamaa rutistusta. Ketä saa, ja pitää kuunnella. Saanko tehdä ja tuntea miten vain tahdon. (kaipa saan) Nyt teet sen!

Kirjoitin pari päivää sitten: "Milloin on ihastuttava ja tarvitseeko siihen jonkun joka konkreettisesti osoittaa sen"

Mikä saa määritellä oman arvon.


Maailmankaikkeus muistuttaa mulle jatkuvasti sen helpottavasta suuruudesta. Usein vajoan katselemaan asioita liian läheltä, pipertämään omaa pientä pelkojen ja kuitenkin turvan täyttämää soppeani. Sitten nään tuollaisen auringonlaskun ja tuntuu, kuin kaikki olisi mahdollista. Kiitos siis, aurinko ja maailma. Huomenna palaat taas ja siihen voin luottaa.

Mitä kuuluu?

8 kommenttia:

 1. kuulostaa tuskattuttavan tutulta. varmaan siis jo tiedätkin, mitä kuuluu.

  VastaaPoista
 2. Voi anna. :----) Hyvää kuuluu ja oi miten ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Kuuluu metsän ääniä; suhinaa ja sihinää ja havinaa ja huminaa, lorinaa ja liplatusta, linnut laulaa. Kohta taas tietyö metallihirviökoneet alkaa pauhata mutta sitä ennen: hengitä sisään ja ulos, nauti tästä kaikesta, elämä on Rakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi miten kesäisää ! kiitos viisaista sanoistasi <3

   Poista
 4. Voi hirvitys, miten ihanaa tekstiä ja kuvia. Luonto. Maailma. Oih.

  VastaaPoista

suomeksi
på svenska
in english

Harry Potter - Golden SnitchElegant Rose