keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

pää(töntä)

Yhteinen taipaleeni näiden elämänkumppanien kanssa täyttää ihan parissa viikossa vuoden. Outoa, miten paljon takkuuntunut kasa kuollutta kuitua voi merkitä ja muuttaa elämää jollain kummallisella tavalla. Moni varmaankin sanoisi, että ei ne hiukset sitä elämää muuta, mutta tunnen, että kyllä ne jotain on mun elämälle tehneet. Silleen sillä hyvällä tavalla.

Selvisin ussan kirjotuksista ja musta tuntuu, että selviin mistä vaan, vaikka elämä tuntuu tosi kummalta ja uudelta ja oudolta ja jopa pelottavalta nykyään. Mä oon vahva ja toiveikas, eiköhän se oo se resepti.

Lisäksi,

 • Elämä jatkuu ja mä en kuole 
 • Elämällä on niin paljon ihanaa annettavaa, sellaista, mitä en osaa kuvitellakaan vielä
 • Tulevaisuus on avoimempi kuin koskaan aikaisemmin
 • Mulla on keho, joka auttaa mua tuntemaan ja kokemaan ja se vie mut seikkailulle ja sitä pitäisi arvostaa ja rakastaa.
 • Mua rakastetaan ja mä rakastan 
 • Mä opin tuntemaan itseni vielä joku päivä

Nauttikaa elämästä ja rakastakaa 

12 kommenttia:

 1. hei kuule, vihdoin saan aikaiseksi/uskallan/koen hyväksi saumaksi tulla kertomaan sulle semmoisen asian että sä olet todella kaunis! takut myös, niin kovin hienot :-----) ja hitsi kuinka voinkaan hymyillen samaistua noille lisäksi -palluroille. totuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oivoi kiitos toinen ihanainen! kiitos paljon <3 elämän totuuksia, jotka aina välillä tuppaa unohtamaan niin, että pitää muistutella itseään !

   Poista
 2. "Mulla on keho, joka auttaa mua tuntemaan ja kokemaan ja se vie mut seikkailulle ja sitä pitäisi arvostaa ja rakastaa."

  Tää on semmonen juttu jonka kans ite oon just tajunnut. Mietin yksi päivä että tapahtuispa jotain elämää suurempaa, sitten kävelin kevätillassa ja tampere oli tuoksuja ja linnunlaulua ja sinistä iltavaloa täynnä ja tajusin et täähän on just sitä, elämää suurempaa! Ja mulla on jalat jotka mua kantaa paikasta toiseen ja silmät joilla näin ensimmäiset lumikellot.
  (sit kiipesin tutulle näköalapaikalle ja lähetin pari hellää sanaa tuuleen, itkin vähän kun oli vaan niin hienoa)
  Sinulle olisi kiva kirjoittaa kirje.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta ! <3 Noi on niitä hetkiä kun elossa olo tuntuu uskomattomalta ja ylitsevuotavan upelta voi että. Kiitos ihanasta kommentista, liikutuin tästä jotenkin todella paljon. Ja olis mahtavaa saada kirje sulta, vastaisin siihen oikein mielelläni! Haluatko, että annan osoitteen?

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. (saitkohan nyt tuon edellisen viestin.. hitsi kun en osaa käyttää tietokoneita oikein)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sain mut en julkassu sitä kun siinä oli sun koko nimi ja kaikkee :--) mut laitoin sulle facebookissa viestiä, tulikohan se ollenkaan perille ? :0

   Poista
  2. laitoin sulle viestii tumblris! :-)

   Poista
 4. Oon jo pidemmän aikaa miettinyt et mistä ihmiset hankkii rastoihinsa noita helmikoristeita..? Entäs miten ne takut edes saadaan niistä läpi...? :---DDDD en tiedä olenko tyhmä vai tyhmä mut en vaan kertakaikkiaan hiffaa tätä juttua, hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. omani oon hankkinu ihan perus askartelukaupoista, esim sinooperista! niiden reiät on ollu ihan tarpeeks isoja, tai jos ei oo, niin suurennan niitä vähän saksilla kaivertamalla,

   Poista
 5. mui, oot mun takkujumala <3

  ja siksi haluaisinki tietää, että millä tekniikalla nuo ihanuudet oot tehny? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi jukra, ihanaa, kiitos! Ne on väkerretty ihan perus "tupeeraa, pyörittele ja virkkuukoukulla tiivistele"-tekniikalla :--)

   Poista

suomeksi
på svenska
in english

Harry Potter - Golden SnitchElegant Rose