maanantai 10. joulukuuta 2012

haastetta peliin

Raita heitti mua tämmösellä haasteella! Kiitos sille!

1. Kiitä tunnuksen antajaa
2. Jaa tunnus kahdeksalle blogille
3. Ilmoita blogin pitäjälle tunnuksesta
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

Koska oon lortto, niin jaan tän ainoastaan Viiville.

1. Mulla on tosi laaja musiikkimaku.
Ja oikeesti tarkotan tätä. Mulla on monia lempparibändejä monista tyylisuunnasta. Ipodista löytyy musiikkia räpistä klassiseen ja reggaesta poppiin ja sitä kautta rockin moniin eri muotoihin. Musiikki on ihanaa ja niin monipuolista, että on ihan turha tarrautua vaan yhteen tyylilajiin. Tällä hetkeellä popituksen kohteita on vanha Hanoi Rocks ja Michael Jackson.


2. Tunneailahtelut
Saatan olla hetken aivan onneni kukkuloilla ja ajatella vaan, että elämä on ihanaa ja tää maailma täys unelma, ja ennen kuin ehtii kissaa sanoa niin voin ahdistua jostain ihan mitättömästä asiasta. Mutta kuten just sanoin, niin nää ailahtelut ei oo pitkäkestoisia, ja onneks yleensä ne onnentunteet voittaa!

3. Kaverit, ystävät, perhe. Ihmiset. 
Oon ehkä henkisesti ihmisriippuvaisin ihminen jonka tiiän. En tarvitse ketään paapomaan mua, siitä ei ole kyse, vaan ihan vaan siitä, että mun lähellä on joku ihminen. Ystävä, jolle voi avautuu ja joka tuntee mut. Perhe, josta tietää, et ne on aina paikalla. Lisäks kiinnyn ihmisiin tosi herkästi. Eli jos tapaan jonkun ihmisen niin tykästyn kyllä. Nopeasti ja lujaa ja korkealta. 

4. Itseään etsimässä
 Mä alan pikkuhiljaa löytää mun omaa (ja toivottavasti vihsoinkin oikeaa) identiteettiä. Se onkin ollu monta vuotta jo hakusessa. Tyyli vaihtu, kiinnostuksen kohteet, mielipiteet, ajatusmallit, ihan kaikki, vaihtu tosi nopeesti aikoinaan, nyt oon ruvennu saamaan jo otetta jostain ja tunnen itteni paremmi.

5. Taide on mun suurin intohimo. 
Sen kattominen, sen epätoivoinen luominen (tai ainakin yritys on kova), sen analysoiminen, tutkiminen, ihan mikä vaan. TAIDE.

(propsit sille joka tunnistaa mistä leffasta)

6. Oon tosi kömpelö.
Eiku ihan oikeesti. Ihan kuka vaan, joka mut tuntee, voi todistaa. Pudottelen tavaroita, kaatuilen, kävelen päin tolppia etc. Mun kroppa on iha ruhjeilla kaikesta mitä oon pienestä pitäen riehunu ja toheltanu. Oon aina ollu sitä mieltä et kaikkee pitää kokeilla nii kai se arpinen kroppa on merkki täydestä elämän elämisestä :D  Mulla oli joskus pienempänä hirvee kriisi mun arvista, mut nyt oon oppinu hyväksyy ne kunnialla! Jos vaan oppis ees jotenki olee tappamatta itteensä siinä hutakassa.

7. Eettisyys 
En oo nyt kohta vuoteen syöny punasta lihaa ja uutena vuotena ois tarkotus lopettaa myös kanan mutustaminen. Hyväähän se on, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta eettiset arvot kanittaa vastaan.

8. Joulu on ehdoton lemppari!
Oon yks niistä ärsyttävistä ihmisistä, joka joulun aikaan alkaa hypettää kaikesta kokoajan. Jouluvalot loistaa seinillä nytkin, ekat glögit pitäis keitellä ihan kohta, talo on koristeltu, pipareita ja joulutorttuja vois leipasta ihan vaan koska joulu. Joulu on sitä aikaa vuodesta ku kaikki on vaan ihan mahtavaa potenssiin miljoona.


Siinä siis kahdeksan turhaakin turhempaa faktaa minusta itsestäni teille. Löytyykö omista persoonallisuuksistanne samankaltaisuuksia näiden kanssa? 

7 kommenttia:

 1. no voishan ton tehä, iha hauskalt vaikuttas :D

  VastaaPoista
 2. Oi, tyttö joka rakastaa musiikia yhtä paljon kuin minä; pakko jäädä lukemaan :---) Muutenkin ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos! Blogis on muuten todella upee! <3

   Poista
 3. ihana merkintä ja oli kivaa lukea :---D ja Deaan<3 pakko ottaa itsekin toi kuva joskus käyttöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha toi jäbä on ihan paras, oon ilonen et nea tutustutti mut tohon leffaan :-------D

   Poista
 4. sulla tuntus olevan aika saman tyyppiset arvot eettisyyden suhteen ku mulla(: ite siirryin puoltoista vuotta sitte kala-kananmuna-maito-kasvisruokavalioon. onhan sitä kyselty että miksi näin, ja vastaukseks riittää yksinkertasesti: oon paljon onnellisempi näin ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samalla linjalla mäkin myös! paljon parempi fiilis tulee heti :)

   Poista

suomeksi
på svenska
in english

Harry Potter - Golden SnitchElegant Rose