maanantai 26. marraskuuta 2012

sisäisen rauhan metsästäjät

Mulla on ollu ihan kamala stressi vähän kaikesta mun lähes kaikilla elämän osa-alueilla ja oon ruvennu miettimään et mun pitäis jotenki löytää sellanen kuuluisa sisäinen rauha mistä kamalasti aina puhutaan. Oppisin elää itteni ja muiden kanssa. Ehkä mä keksin jotain. Ehdotuksia?

4 kommenttia:

  1. älä ny vaa lisäks stressaa mistää stressaamisesta ittestää :--D

    ehkä elämään oppii vaan tekemällä mokia ettei sitten toistais niitä? en mä tiedä, mut tehään jotain kivaa taas joskus ku koulussa vähän helpottaa <3

    VastaaPoista
  2. tää voi olla vähän kaukaa haettu, mutta kerran... luin yhdestä kirjasta, nimeltä Dharma Punx, yhden hyvän ohjeen joka on auttanut vaikeuksien läpi, etenki äkillisissä tilanteissa. oikeastaan se on meditaatio-ohje; sulje silmät. pysähdy tai kävele eteenpäin, asennon ei tarvitse edes olla mukava, ihan miten itse tahdot. hengitä syvään ja ajattele sitä ilmaa mikä kulkee läpi, ei mitään muuta, keskityt vaan hengittämiseen ja happeen ja tunnustelet sitä. ei tarvitse laskea mitään tai keskittyä ajatuksen karkottamiseen muualle; kuuntelet vaan omaa hengitystäsi ja odota että ilma kulkee sun läpi.

    hetken päästä olo yleensä on heti parempi ja rauhallisempi. eikä se auta ehkä kuin hetken, mutta... no, kunhan ajattelin jakaa vinkin. :')

    VastaaPoista

suomeksi
på svenska
in english

Harry Potter - Golden SnitchElegant Rose