torstai 27. syyskuuta 2012

PAST STYLES
Nyt mä sen tein! Melkein kahden vuoden odotuken jälkeen sain sen vihdoinkin aikaiseksi -- nimittäin menneet (ernu) tyylini-postauksen! Kuvat eivät välttämättä kerro itse pukeutumisesta kovinkaan paljon, mutta i'll try my best!

ELI. Vuonna 2006 varsinaisesti ernuutumiseni lähti liikkeelle, mutta siitä ajasta mulla ei ole minkäänlaista kuvamateriaalia, saatika julkaistavaa sellaista. 
Vuonna 2008 värjäsin ekaa kertaa tukkaa mustaks ja uskaltauduimpa jopa leikkelemään sitä lyhyemmäksi kera otsatukan. 
2009-alussa koitti An Cafen keikka ja sinne tälläydyin ihan täysillä. (eli toisin sanoen laitoin ernuimmat asusteeni päälle + nuo keltaiset ruutuhousut jotka näkyy ekassa kollaasin kuvassa) Käytin ihan liikaa kajaalia ja nudasin huuliani. Jes hyvä minä. 
Myöhemmin samana vuonna leikkasin hiukset takaa tosilyhkäsiks, mutta lätin edestä pidemmäksi. True kananperse siis. Lisäksi värjäsin kusenkeltaset raidat tukkaan, koska an cafen kanonilla oli samanlaiset. Cossasin paskasti kyseistä herraa ja näin nöyryytin itseni julkisesti.
Saman vuoden talvena leikkasin v-otsiksen ja värjäsin puolet siitä pinkiksi. Kananperse oli yhä mukana. Olin true kawaii-nyappy-ernu ja kuljin sateenkaarenvärisissä vaatteissa. 
2009 talvena - 2010 keväänä tyyli muuttui emommaksi. Värjäin hiukset kokonaan mustaks ja kasvatin emo-otsiksen. Hommasin creeperit ja sain lasit! Mustat kuteet ja niitit oli in. Samoin raskas meikki. 
Värjäsin pinkkeijä raitoja hiuksiin ja leikkasin lyhyen otsatukan. Muistan et tykkäsin ihan hullusti mun tyylistä ton viimeisen kuvan aikaan :D

En vaivautunut laittamaan kuvia tästä eteenpäin, koska mun silloiseta tyylistä ja pukeutumisesta löytyy aika lailla kaikki täältä blogista. Miten musta tuntuu et jaksoin panostaa ennen paljon enemmän.... nojaa :'D 

ps. kuvien välillä on vuoden 2010 aikana ISO melkein vuoden hyppäys josta en valitettavasti julkaise matskua... sorry guys!

Kertokaa tekin teiän noloista vanhoista tyyleistä ja mielipiteenne tästä kauan odotetusta postauksesta!

6 kommenttia:

 1. Awww tuli niiiiin paljo omat ernuajat mieleen näistä kuvista :DDD Voi ei. Olihan se hienoa aikaa kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olihan se oikeesti kivaa vaikka sitä kauhulla nyt ajatteleeki :D

   Poista
 2. HEI. IHANIA TYYLEJÄ OMG :----D <3<3<3<3 olit aika kawaii. ja hyvä että myönnät sen. mutta pakko sanoa, ole kiltti, pidä sun nykyinen tyylis.... (ja muutenki sun nykyinen tapa pukeutua on ehkä maailman sievin ja söpöin)
  (ja itsekin olet söpöin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei pelkoo :''D toisaalta jossain tuolla kaapinpohjalla ne pinkit leopardisukkikset ja keltaset skottiruutupökät on.... jospa kaivaisin ne esiin ja yllättäisin teiät koulussa ;))) (ja itse olet suloisin ja SÖPÖIN otus ja tiiät sen senkin suloisuus)

   Poista
 3. Mon kyl tyyli aika paljon muuttunut siitä kun viimeksi näimme ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno on tyylísi :) Omaperäinen ja hieno.

  VastaaPoista

suomeksi
på svenska
in english

Harry Potter - Golden SnitchElegant Rose