lauantai 24. maaliskuuta 2012

tässä teille

Minkä lemmikin ottaisit aikuisena? Koiria koiria koiria! Ja ehkä kissakin. Onko sulla mökkiä? Juu perheellä yhteinen kesämökki. Onko sulla mopokorttia? Jepulis. Mikä on lempi karkkisi? Hmm vaikee sanoo. Eiköhän kaikki suklaa oo aika kärjessä. Ja sit laki :) Tykkäätkö juustokakusta? Rrrrakastan sitä! Voisitko esitellä joskus sun An cafe fanitavarat videopostauksena? Jaaa, voihan sitä aina kokeilla. Mitkä An cafe dvd:t sulla on? Nyappy go around fever, King of harajuku dance rock ja Nyappy go around the world. Onko sulla An cafe kirjaa? Ei ole. Mikä oli sun lempipaikka kun olit pieni ja viaton tytöntyllerö? Tykkäsin chillata meiän vanhan kämpän pihalla olevan omenapuun oksanhaarassa. Mikä on sun lempi Disney-leffa? Äää tää on vaikee! Aladdin se kai loppujen lopuks on, Ariel hyvänä kakkosena! Osaatsä uida, pysytsä pinnalla? Uida osaan, pinnalla pysymisestä en oo niin varma. Missä koulussa oot? Kannaksen lukion kuvataide- ja muotoilulinjalla. Mikä on sun lempi tv sarja ja elokuva? Tv-sarjoista ehdoton suosikki on Glee ja elokuvista Harry Potterit! Katotko salkkareita? En katso :D Mitä harrastat? Kuvataidetta. Mikä on lempi juomasi? Pepsi max on tämän hetken ykkönen Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi? Vietän aikaa kavereiden ja paperin + kynän kanssa. Nukkuminen on kans aika kova sana.



Tykkäätkö nukkumisesta? Yksi lempipuuhista! Mikä on lempi lautapelisi? Jaa-a... Ihan perus monopoli tyylii, ei oikee oo mitää ehdotonta suosikkia :D Tykkäätkö pelata pleikkaria? Never played. Onko sulla jo kesä suunnitelmat vai ootko ees ajatellut vielä? Vaikka mitä utooppisia suunnitelmia oon jo tehny, toivottavasti onnistuvat! Kesää odotellessa Tykkäätkö lukea kirjoja? Kyllä vain! Oon oikee lukutoukka. Paljonko omistat An cafe tavaraa? Muutama paita, muutama dvd, muutama levy, julisteita, nimmarit jne. Minkälaista oli nähdä An cafe? Ihan mahtavaa! :) Kerro nimaritilaisuudesta oliks ihan mieletöntä? Oli se aika mieletöntä, olin odottanu sitä niin kauan ja se, että ne oli ihan siinä nenän edessä, sain puhua niille ja kätellä niitä.... Oli se aika mahtavaa. Entä keikka? millainen se oli? Ihan upee, kaikki biisit oli mahtavia ja fiilis oli ihan ekstaasinen. Ei oikein oo sanoja sitä kuvailemaan. Kauanko jonotit nimmreita? Kyl siin ainaki 4 tuntia vierähti kevyesti. Tykkäätkö kahvista tai teestä? Kahvia en voi sietää, mutta oon ihan kamala teen suurkuluttaja! Ainakin 3 kuppia päivässä, parhaassa 6. Tykkäätkö lenkkeilystä? Juoksemisesta en niin paljoo välitä, yritän kouluttaa itteni siihen... Kävelylenkit on kivoja :) Tykkäätkö laskettelusta? Ihan mahtavaa!



 Kävitkö talvella hiihtämässä tai luistelemassa? En käyny ;(( Milloin olet viimeksi ratsastanut? Siit on aika pitkä aika..... En oo oikee jaksanu lähtee hevosen selkää :''---D Omistatko paljon DVD elokuvia? Ite en kovin montaa, on tos hyllys joku päälle parikymmentä. Mikä on lempilehtesi? Hmmm... en oikee lue tollasii nuortenlehtii. :I Sellanen mis on hyvii artikkeleita? Suosikista tykkäsin ennen kunnes siitä tuli kamala tyttöjenlehti. Entä lempi kirjasi? Harry Potterit Oletko koskaan tehnyt mitään älytöntä? Kaikenlaisia älyttömyyksiähän sitä aina tulee tehtyä.... Sellasiakin mitä en ehkä rupee täällä listaamaan :'D Mikä on paras kesä muistosi? Hmm.. eka mikä tulee mieleen on viime kesä Nean kanssa. Oli ihana kesäilta, sellanen ku aurinko on laskemassa mut on silti ihanan lämmin. Ajeltii orimattilaan skootterilla ja juteltii ja kuunneltii musaa ja naurettiin ja oli ihan parasta ♥ Ne on niitä pieniä yksinkertaisia asioita. Entä mikä on paras muisto nuoruudessasi? Nuoriahan tässä sitä vielä ollaan. Paras muisto on aika iso kysymys, mahtavia muistoja kun kehittyy joka päivä!  


Ootatko jo et täytät kahdeksantoista? Kukapa ei! Tykkäätkö Hannah Montanasta? En. Entä Camp rockista? Nope. Ei ehkä ihan mun juttu. Omistatko Uggit tai haluaisitko omistaa? Joskus sain lahjaks mutta kertaakaan en oo käyttäny. Onko sulla Converseja(tennareita)? Juu on kyllä. Tykkäätkö shoppailla? Onha tuo ihan kivaa :) Mikä on lempi vaatekauppasi? Kirpparit! Tykkäätkö hampurilaisista? Oon aika kova roskaruuan fani et juu :'D Mikä on lempipaikkakuntasi Suomessa? Lahti on vieny aika pahasti mun sydämen mut kyllä stadi on aina stadi. Synnyinpaikka on Sipoo, että sekin on todella lähellä sydäntä. Mikä on lempi kaupunkisi? Yhdistän edelliseen :D Mistä haaveilet nyt? Mahtavasta kesästä, hoikasta kropasta, ystävien kanssa hengailusta, omasta kämpästä, kesäöistä ja tulevaisuudesta Ootko käynyt Powerparkisa? En ole! Oon kuullu että on mahtava. Seurusteltko sä? En tällä hetkellä. :) Mikä on lempipuuhasi mitä tykkäät tehä? Aika lailla samaa ku noi harrastukset. Ystävien kanssa oleminen ja taide

11 kommenttia:

  1. PEPSI MAX NYT PUHUT ASIAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei laitan viel tän tähä, eli varmaa huomaatki tän jos luet mun uusimman postauksen mun tagasin sut tälläsee blogi-haasteeseen (mikälie) http://deliciousway.blogspot.com/2012/03/11-and-11.html !

      Poista
  2. Kiitos vastauksesta Anna:)

    VastaaPoista
  3. Moi Anna! Mistä olet ostanut tuon Nyappy go around fever DVD:n? oliko kallis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain joululahjaks, mutta sitä nyt myydään jollain 30 eurolla vähän kaikkialla :)

      Poista
    2. Missä kaikkialla sitä on myynnissä? Onks Suomessa? en kyl oo koskaan sitä Suomessa nähny:o Mistä kaupasta sen saisin?

      Poista
    3. En oikeestaa tiiä mistä sitä enää sais, tiiän että toi on huudettu huuto.netistä :) Kannattaa sieltä kytätä.

      Poista
  4. Muuten mitkä UGGit omistat siis minkä näköset onks ne kudodtut vai nahkaset ja napilliset vai lyhtvartiset vai minkälsiet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on mustat pitkävartiset mokkanahkaset. :) Ihan aidot australiasta ostetut.

      Poista
    2. Vau! Oli varmaan sika kalliit? Nehän maksaa Suomessa jotain 300 euroa ne on ihan sairaan kalliit:o mä en kyl ikinä vois ostaa niin kalliita kenkiä, vaikka haluaisinkin:) Onneks löysin Espanjasta Uggit puoleen hintaan maksoin jotain 70 eruroo normi hinta niissä oli jotain 139e. Ne on semmoset neulotut mut kantaosa ja pohja on kyl ihan mokkanahkaa ja lampaanvillaa. Tosi ihanat jaloissa ja vieläpä kevyet. Tilasiksä noi Uggit netistä vai?

      Poista

suomeksi
på svenska
in english

Harry Potter - Golden SnitchElegant Rose